Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 

BOLDOGSÁG TRÉNING

 

 

 

AKCIÓ!
egyéni kurzus, 4 alkalom:
24 000.- Ft (megtakarítás: 8000.-Ft)

+ ajándék ezüst MANDALA ékszer

LELKI MÉREGTELENÍTÉS

Magabiztos és boldog lesz a világ legsikeresebb és legmodernebb lélektudományi programjával – ez nem pszichológia, ez Boldogság Tréning!

Lényege:
A probléma nem én vagyok, ÉN VAGYOK A MEGOLDÁS! Az optimizmus tanulható! Nem rágódunk feleslegesen a múlton, hanem megteremtjük a pozitív jövőt. Borszéki Ferenc azt tanítja és gyakoroltatja, hogyan szabaduljon meg a boldogtalanságát okozó problémáktól lépésről lépésre. Képessé válik rá, hogy megváltoztassa a saját és szerettei sorsát.  Bővebben >>>

Mire jelent megoldást?
Önbizalom hiány, munkahelyi konfliktusok, elhízás, párkapcsolati- és családi problémák, krónikus pesszimizmus, pánikbetegség, depresszió, alacsony önértékelés.

egyéni konzultáció: kedd 14.00-18.00
kiscsoportos tréning: szombat 10.00-18.00

Ár:

Egyéni: 8000.- Ft/alkalom (kb. 1,5 óra)
Kiscsoportos tréning: 9900.- Ft/fő  (8 óra)


Kérjen időpontot most:
+36-30 574 -5997
info@yantracentrum.hu

 

Ha most még úgy érzi, hogy Mindig csak másokat kell kiszolgálnia, pedig többet érdemelne az élettől… Ön az a vesztes, akinek semmi sem sikerül…  Ha nem talál Önre a szerelem, vagy párkapcsolati problémái vannak… Elvált… Összecsaptak a feje felett a hullámok…Nem bír a gyerekeivel, az anyósával… Minden fogyókúrája zátonyra fut… A  pesszimizmusban keres menedéket… Pánikbeteg… Megtapasztalta a depresszió tüneteit… Elmúlt már 36 éves...?  Ha bármelyik kérdésre igennek válaszolt, akkor itt a helye.

A problémáinak gyökere az, hogy egymásnak ellentmondó elvárásoknak kell szüntelenül megfelelnie. Ezért érzi magát tehetetlennek. A Lelki Méregtelenítő Programban közösen kirostáljuk a lefelé húzó motivációkat. Felkutatjuk azokat a pozitív képességeit, amiket eddig nem ismert, vagy még nem használt. Így akár két-három alkalom után is érezhetően megváltozik az élete. Hogyan?  Részletek itt >>>

 

 

 

 

 

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6798
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5364
 
 
Sorsút-elemzés
 
4115
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3532
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 91
 
1468
 
 
 
kép 99
 
1586
 
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon