Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 

BOLDOGSÁG TRÉNING

 

 

 

AKCIÓ!
egyéni kurzus, 4 alkalom:
24 000.- Ft (megtakarítás: 8000.-Ft)

+ ajándék ezüst MANDALA ékszer

LELKI MÉREGTELENÍTÉS

Magabiztos és boldog lesz a világ legsikeresebb és legmodernebb lélektudományi programjával – ez nem pszichológia, ez Boldogság Tréning!

Lényege:
A probléma nem én vagyok, ÉN VAGYOK A MEGOLDÁS! Az optimizmus tanulható! Nem rágódunk feleslegesen a múlton, hanem megteremtjük a pozitív jövőt. Borszéki Ferenc azt tanítja és gyakoroltatja, hogyan szabaduljon meg a boldogtalanságát okozó problémáktól lépésről lépésre. Képessé válik rá, hogy megváltoztassa a saját és szerettei sorsát.  Bővebben >>>

Mire jelent megoldást?
Önbizalom hiány, munkahelyi konfliktusok, elhízás, párkapcsolati- és családi problémák, krónikus pesszimizmus, pánikbetegség, depresszió, alacsony önértékelés.

egyéni konzultáció: kedd 14.00-18.00
kiscsoportos tréning: szombat 10.00-18.00

Ár:

Egyéni: 8000.- Ft/alkalom (kb. 1,5 óra)
Kiscsoportos tréning: 9900.- Ft/fő  (8 óra)


Kérjen időpontot most:
+36-30 574 -5997
info@yantracentrum.hu

 

Ha most még úgy érzi, hogy Mindig csak másokat kell kiszolgálnia, pedig többet érdemelne az élettől… Ön az a vesztes, akinek semmi sem sikerül…  Ha nem talál Önre a szerelem, vagy párkapcsolati problémái vannak… Elvált… Összecsaptak a feje felett a hullámok…Nem bír a gyerekeivel, az anyósával… Minden fogyókúrája zátonyra fut… A  pesszimizmusban keres menedéket… Pánikbeteg… Megtapasztalta a depresszió tüneteit… Elmúlt már 36 éves...?  Ha bármelyik kérdésre igennek válaszolt, akkor itt a helye.

A problémáinak gyökere az, hogy egymásnak ellentmondó elvárásoknak kell szüntelenül megfelelnie. Ezért érzi magát tehetetlennek. A Lelki Méregtelenítő Programban közösen kirostáljuk a lefelé húzó motivációkat. Felkutatjuk azokat a pozitív képességeit, amiket eddig nem ismert, vagy még nem használt. Így akár két-három alkalom után is érezhetően megváltozik az élete. Hogyan?  Részletek itt >>>

 

 

 

 

 

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6918
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5453
 
 
Sorsút-elemzés
 
4199
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3673
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 9
 
1818
 
 
 
kép 134
 
1536
 
 
 
kép 133
 
1454
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon