Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

Az ÉFT, azaz a pszichológiai akupunktúra jelentése érzelmi felszabadulás technika. Eszerint minden bennünk kialakult negatív érzelem a szervezetünk energiarendszerének meghibásodásából, blokkjaiból származik.

Lényege:

Az EFT: érzelmi felszabadulás technika. Eszerint minden bennünk kialakult negatív érzelem a szervezetünk energiarendszerének meghibásodásából, blokkjaiból  származik. Ezeket a blokkokat oldja az EFT a meridián pontok stimulálásával, kopogtatásával és egyéb, pszichológiai módszerek alkalmazásával.

Mire jó?

Fejfájásra, fogfájásra, tanulási nehézségekre, repülőgép-fóbiára, agorafóbiákra, segít a dohányzásról való leszoktatásban stb. Mariann megtanítja  a módszert, amit bárhol alkalmazhatunk. Van, akinél egy-egy konkrét probléma egyetlen alkalom után oldódik, van,  akinél hosszabb idő kell hozzá.

 

Időpont: Ár:

Csütörtök

14.00-22.00 óráig

ajánlott gyakoriság: 5 alkalom kéthetente

6500 ft/ alkalom 

Elérhetőség és bejelentkezés itt!


A kezelés úgy kezdődik, hogy a páciens megnevezi a problémát, majd megállapítja, hogy a probléma által benne keletkezett feszültség egy  0 -tól 10-esig tartó skálán hol helyezkedik el. Ha 0-ra sikerül levinni a feszültséget, csak akkor kopogtathatók be a pozitív kijelentések, pld: könnyedén megbirkózom a rám váró feladatokkal.

Fontos, hogy az ÉFT technikája nem helyettesítheti a szakszerű orvosi ellátást, viszont kiegészítheti azt, hiszen az általános orvosi gyakorlat nemigen foglalkozik a test energiarendszerében esetlegesen fennálló zavarral, és nem fektet súlyt az érzelmi okokra sem, melyek az ÉFT sarkkövét alkotják. Az ÉFT a felszín alatt lévő okokat célozza meg, ezért eredményt ér el ott, ahol a hagyományos orvostudomány nem boldogul.

Úgy gyógyít, hogy a páciensnek nem kell elmesélnie egész élete történetét, nem kell tablettákat szednie, nem kell a fájdalmas, traumatikus élményeket felidéznie és újra átélnie, nem tart hónapokig, esetleg évekig, sőt sokszor már néhány perces kezelés is eredményhez vezet.

Kérj időpontot Mariannhoz itt!

Tudj meg többet az ÉFT-ről, nézd meg a filmet, hogy történik a kopogtatás!


 

Kapcsolódó galéria
Kapcsolódó videó
ÉFT - Gyógyító kopogtatásFeloldja a blokkokat.
A játék befejeződött!
 
kildiko
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6798
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5365
 
 
Sorsút-elemzés
 
4115
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3532
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 79
 
1552
 
 
 
Nyirokmasszázs_51
 
1571
 
 
 
kép 118
 
1577
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon