Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

Az ÉFT, azaz a pszichológiai akupunktúra jelentése érzelmi felszabadulás technika. Eszerint minden bennünk kialakult negatív érzelem a szervezetünk energiarendszerének meghibásodásából, blokkjaiból származik.

Lényege:

Az EFT: érzelmi felszabadulás technika. Eszerint minden bennünk kialakult negatív érzelem a szervezetünk energiarendszerének meghibásodásából, blokkjaiból  származik. Ezeket a blokkokat oldja az EFT a meridián pontok stimulálásával, kopogtatásával és egyéb, pszichológiai módszerek alkalmazásával.

Mire jó?

Fejfájásra, fogfájásra, tanulási nehézségekre, repülőgép-fóbiára, agorafóbiákra, segít a dohányzásról való leszoktatásban stb. Mariann megtanítja  a módszert, amit bárhol alkalmazhatunk. Van, akinél egy-egy konkrét probléma egyetlen alkalom után oldódik, van,  akinél hosszabb idő kell hozzá.

 

Időpont: Ár:

Csütörtök

14.00-22.00 óráig

ajánlott gyakoriság: 5 alkalom kéthetente

6500 ft/ alkalom 

Elérhetőség és bejelentkezés itt!


A kezelés úgy kezdődik, hogy a páciens megnevezi a problémát, majd megállapítja, hogy a probléma által benne keletkezett feszültség egy  0 -tól 10-esig tartó skálán hol helyezkedik el. Ha 0-ra sikerül levinni a feszültséget, csak akkor kopogtathatók be a pozitív kijelentések, pld: könnyedén megbirkózom a rám váró feladatokkal.

Fontos, hogy az ÉFT technikája nem helyettesítheti a szakszerű orvosi ellátást, viszont kiegészítheti azt, hiszen az általános orvosi gyakorlat nemigen foglalkozik a test energiarendszerében esetlegesen fennálló zavarral, és nem fektet súlyt az érzelmi okokra sem, melyek az ÉFT sarkkövét alkotják. Az ÉFT a felszín alatt lévő okokat célozza meg, ezért eredményt ér el ott, ahol a hagyományos orvostudomány nem boldogul.

Úgy gyógyít, hogy a páciensnek nem kell elmesélnie egész élete történetét, nem kell tablettákat szednie, nem kell a fájdalmas, traumatikus élményeket felidéznie és újra átélnie, nem tart hónapokig, esetleg évekig, sőt sokszor már néhány perces kezelés is eredményhez vezet.

Kérj időpontot Mariannhoz itt!

Tudj meg többet az ÉFT-ről, nézd meg a filmet, hogy történik a kopogtatás!


 

Kapcsolódó galéria
Kapcsolódó videó
ÉFT - Gyógyító kopogtatásFeloldja a blokkokat.
A játék befejeződött!
 
kildiko
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6918
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5453
 
 
Sorsút-elemzés
 
4199
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3673
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 36
 
1668
 
 
 
kép 88
 
1514
 
 
 
kép 78
 
1593
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon