Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

Az adott szervekhez tartozó idegvégződések ingerlésével öngyógyító folyamat indul el az adott testrészeknél. Zita a rosszul működő szervek talppontjainál lerakódásokat érzékel.

Diagnosztikára is kiváló, ezeknek a szemcséknek az elmaszírozásával gyógyul a testrész, harmonizál a szervezet. Ismeretlen eredetű fájdalmak vagy régóta húzódó súlyos betegségek kezelésére, vagy akár a teljes gyógyulásra is számíthatsz az ideginger terápiás módszerrel.


Mire jó a kezelés?

Ismeretlen eredetű fájdalmak, testi elváltozások, pszichés bántalmak, szédülések, fejfájás, álmatlanság, mozgás és egyensúlyzavarok, máj, epe és emésztési problémák, meddőség és szexuális problémák, felfázás, vesekő, húgyúti gyulladások, krónikus fáradtság, allergia, légúti problémák, hormonrendszeri zavarok, gerincproblémák , daganatos betegségek, pánikbetegség, szív és érrendszeri betegségek ellen.


Zita: A talpon rengeteg idegvégződés van, én ezeket az idegvégződéseket nyomogatom, a reflexpontokon. Ha a szervezetben felbomlik az egyensúly, betegségek jelennek meg a helytelen életmód következménye miatt, akkor energiablokkok alakulnak ki és a méreganyagok nem tudnak eltávozni a szervezetből. Lerakódások alakulnak ki a testben, ezeket a lerakódásokat ki lehet tapintani a talpon, ahol gyakorlatilag minden szervnek megvan a pontja és így lehet érzékelni ha valahol nem stimmel.

Kis szemcséket lehet érezni, kicsiket vagy nagyobbakat vagy az adott pont esetleg sokkal keményebb mint amilyennek kellene lennie.

- Ezt a bizonyos pontot te stimulálod akkor mi fog vele történni?

Zita: Megerősödik az adott szerv és egyre jobban fog működni és gyakorlatilag el tűnik a probléma, ami most van.

A talpon az elváltozásokat már jóval azelőtt lehet érzékelni, mielőtt tünetet okozna. Tehát, ha kezeljük, akkor kis em alakul az adott betegség.

Nekem mindig azok a legjobb sikerélmények, amikor egy orvos nem nagyon tud, mit kezdeni egy adott problémával és mégis sikerül. Találkoztam olyan daganatos beteggel, aki egy életmódváltást csinált ,és reflexológiára járt és meggyógyult teljesen, pedig áttéte is volt.

Egy másik esetben idősebb hölgy került hozzám azzal, hogy négy éve van egy olyan problémája hogy nagyon-nagyon szédül, minden létező helyen volt ami orvosilag elképzelhető és nem találtak semmit, nálam az első négy öt kezelés után már heti egyre lecsökkent és négy hét alatt elmúlt a probléma.

Zita különlegessége még, hogy az idegingerterápiát a páros szerveknél két kézzel végzi. Így hatékonyabb a kezelés.

 

Kérj időpontot most: +36-30 574 -5997
info@yantracentrum.hu

 

 
Címkék:
vissza
Ferenc
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6716
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5300
 
 
Sorsút-elemzés
 
4053
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3446
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 97
 
1537
 
 
 
Ádám, a masszőr_12
 
1693
 
 
kép 67
 
1480
 
 
 
kép 128
 
1454
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon