Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

Gerincproblémája van? Sérve? Vagy fáj a dereka, a háta? A megoldás: a Kahi Healing! A gerinc testünk tartóoszlopa, itt fut össze az összes ideg, a lelki támogatottság, az önmagunkért való kiállás mércéje.Bármilyen sérv vagy ferdülés azt jelzi, hogy a lelkünk már nagyon hosszú ideje szenved az egyensúly elvesztésétől. – meséli Pál, a Yantra Egészség Centrum Kahi Healing kezelője. A gerinc deformitásai aztán számtalan további betegség forrásai, hiszen a gerinccsigolyák kapcsolatban vannak az összes szervünkkel. Így vérnyomásproblémák, fülzúgás, tanulási nehézségek, asztma, végtagi és ízületi fájdalmak, emésztési problémák, impotencia, ekcéma, depresszió, nyelési nehézségek, szív és tüdőbetegségek alakulhatnak ki, hogy csak a legjellemzőbbeket említsük. A statisztikák szerint a népesség 90%-a szenved valamilyen gerincprobléma okozta betegséggel.


- A Kahi Healing lényege, hogy minden betegség a harmónia megbomlásának fizikai tünete. Ebből következik, hogy, ha a test, a lélek, a szellem és az energia harmóniája újra megszületik, akkor a betegség is megszűnik.

A kahi healing információs mezőkkel dolgozik. Ez azt jelenti, hogy az embernek van egy eredeti tökéletesen felépített, harmonikus állapota, ami a fogantatás pillanatában jellemzi egy tökéletes O energiaszinttel. Ez az alapállapot aztán mindenféle behatásokra változik, diszharmonizálódik. A szellemi gerincfelépítés ezt az eredeti, tökéletes állapotot hozza vissza a gerincen keresztüli impulzusokkal, az energiamezők helyreállításával.

- Ilyenkor elindulnak az öngyógyító folyamatok, energiablokkok oldódnak, olyanok is, amelyek korábban lehetetlenné tették az orvosi, fizikai kezelések hatékonyságát. Amikor a gerincoszlop felépíti újra eredeti önmagát, akkor testi, szellemi és érzelmi szinten elindulnak a gyógyulási folyamatok. Tehát a szellemi gerincfelépítés minden kezelés, gyógyulás alapja.

A szellemi gerincfelépítést megelőzésre is használják. Ha pajzsmirigy, meddőségi vagy más krónikus, súlyos konkrét probléma jelentkezik, akkor a konkrét problémára keres megoldást. A Kahi healing szerint a betegségnek örülni kell, hiszen figyelmeztet, azaz lehetőséget ad a változásra, hiszen nem öl meg. A gyógyító sikerességét segíti, ha a beteg pozitív és elfogadó.

- A pozitív életérzés együtt átélése is sokat segít. Lehet, hogy kiderül, hogy a beteg rossz úton jár, áldozatnak érzi magát az adott élethelyzetben, azaz nem jelent örömet számára az, amit csinál, amiben él, kiderítjük, hogy a betegség miből is ered…... Erre ő jön rá és újjászületik és bízik önmagában, új célokat jelölünk ki….azaz elindul a gyógyulás….

A 1,5-2 órás kezeléseknél a hatás valakinél azonnal, másoknál néhány hét múlva jelentkezik, de kiderül az is, ha valakinek más utat kell keresnie a javulásra.

 

 
Címkék:
vissza
Ferenc
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6471
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5144
 
 
Sorsút-elemzés
 
3903
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3165
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 
Kapcsolat
13331 megtekintés
 
ÉFT - Gyógyító kopogtatás
11236 megtekintés
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 39
 
1322
 
 
 
 
kép 36
 
1443
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon