Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

Gerincproblémája van? Sérve? Vagy fáj a dereka, a háta? A megoldás: a Kahi Healing! A gerinc testünk tartóoszlopa, itt fut össze az összes ideg, a lelki támogatottság, az önmagunkért való kiállás mércéje.Bármilyen sérv vagy ferdülés azt jelzi, hogy a lelkünk már nagyon hosszú ideje szenved az egyensúly elvesztésétől. – meséli Pál, a Yantra Egészség Centrum Kahi Healing kezelője. A gerinc deformitásai aztán számtalan további betegség forrásai, hiszen a gerinccsigolyák kapcsolatban vannak az összes szervünkkel. Így vérnyomásproblémák, fülzúgás, tanulási nehézségek, asztma, végtagi és ízületi fájdalmak, emésztési problémák, impotencia, ekcéma, depresszió, nyelési nehézségek, szív és tüdőbetegségek alakulhatnak ki, hogy csak a legjellemzőbbeket említsük. A statisztikák szerint a népesség 90%-a szenved valamilyen gerincprobléma okozta betegséggel.


- A Kahi Healing lényege, hogy minden betegség a harmónia megbomlásának fizikai tünete. Ebből következik, hogy, ha a test, a lélek, a szellem és az energia harmóniája újra megszületik, akkor a betegség is megszűnik.

A kahi healing információs mezőkkel dolgozik. Ez azt jelenti, hogy az embernek van egy eredeti tökéletesen felépített, harmonikus állapota, ami a fogantatás pillanatában jellemzi egy tökéletes O energiaszinttel. Ez az alapállapot aztán mindenféle behatásokra változik, diszharmonizálódik. A szellemi gerincfelépítés ezt az eredeti, tökéletes állapotot hozza vissza a gerincen keresztüli impulzusokkal, az energiamezők helyreállításával.

- Ilyenkor elindulnak az öngyógyító folyamatok, energiablokkok oldódnak, olyanok is, amelyek korábban lehetetlenné tették az orvosi, fizikai kezelések hatékonyságát. Amikor a gerincoszlop felépíti újra eredeti önmagát, akkor testi, szellemi és érzelmi szinten elindulnak a gyógyulási folyamatok. Tehát a szellemi gerincfelépítés minden kezelés, gyógyulás alapja.

A szellemi gerincfelépítést megelőzésre is használják. Ha pajzsmirigy, meddőségi vagy más krónikus, súlyos konkrét probléma jelentkezik, akkor a konkrét problémára keres megoldást. A Kahi healing szerint a betegségnek örülni kell, hiszen figyelmeztet, azaz lehetőséget ad a változásra, hiszen nem öl meg. A gyógyító sikerességét segíti, ha a beteg pozitív és elfogadó.

- A pozitív életérzés együtt átélése is sokat segít. Lehet, hogy kiderül, hogy a beteg rossz úton jár, áldozatnak érzi magát az adott élethelyzetben, azaz nem jelent örömet számára az, amit csinál, amiben él, kiderítjük, hogy a betegség miből is ered…... Erre ő jön rá és újjászületik és bízik önmagában, új célokat jelölünk ki….azaz elindul a gyógyulás….

A 1,5-2 órás kezeléseknél a hatás valakinél azonnal, másoknál néhány hét múlva jelentkezik, de kiderül az is, ha valakinek más utat kell keresnie a javulásra.

 

 
Címkék:
vissza
Ferenc
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6716
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5300
 
 
Sorsút-elemzés
 
4053
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3446
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
Jóga Kandival_45
 
1486
 
 
 
kép 134
 
1440
 
 
 
Ádám masszíroz_29
 
1611
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon