Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

„Az eredmények 3 alkalom után már orvosilag is jelentkeztek. Azt mondta az orvosom, most a betegségemhez képest olyan jó a vérképem, hogy nem kell kemoterápiára járnom.”

Hilda és Irén összekapcsolódtak. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy kötéllel össze vannak kötve és úgy járnak az utcán, de van köztük valami - energia, fény és erő… Irén beteg, Hilda gyógyító…

 

- Aki eljön hozzám, annak nincs más dolga, mint felfeküdni az ágyra, behunyja a szemét és elég, ha a megfigyelő állapotában van. Bármi, ami történik vele az az övé – mondja Hilda.

Irén a Yantra Centrum hangulatos szobájában fekszik. Nem szól zene, nem égnek gyertyák. Csukva van a szeme. Hilda pedig lassan, nyugodtan körbejárja, a kezeivel nem ér hozzá – a kapcsolatteremtő gyógyító ritkán ér hozzá a gyógyulni vágyókhoz.

- Testünk meridián vonalai, melyeket időnként akupunktúrás vonalaknak is hívnak, eredetileg azokhoz a rácsvonalakhoz kapcsolódtak, melyek körülveszik Földünket. Ezek a rácsvonalak úgy lettek tervezve, hogy összekapcsoljanak minket egy sokkal hatalmasabb rendszerrel, bekötve minket a teljes Univerzumba. Idővel aztán leszakadtunk ezekről a vonalakról – magyarázza Hilda, milyen alapjai vannak az ő gyógyító tehetségének.

- A Kapcsolatteremtés olyan "új" vonalakat vezet be, melyekképessé tesznek minket, hogy gyógyulásunkhoz és fejlődésünkhöz „lehívjuk” az egyedi rezgésszinteket és frekvenciákat. Vagyis mindenki számárára a saját gyógyulásához szükséges energiát és fényt. Ez a DNS spirálra hat, a spirál regenerációjával pedig elindul a gyógyulási folyamat,  ami valakinél egyszeri találkozás után is azonnali és látványos. Van, akinél 2-3 hónap is eltelik, mire megtörténik a gyógyulás.

Irénke kipirult arccal hallgatja Hildát a kapcsolatteremtő gyógyításról. Csak kedvesen mosolyog és elmeséli, hogy öt éve leukémiás beteg. Mielőtt találkozott a fekete hajú gyógyítóval, annyira erőtlen és gyenge volt, hogy egy bevásárlás is óriási feladat volt a számára.

- A legelső találkozásnál, amikor feküdtem az ágyon, különböző gondolatok és érzelmek, emlékek cikáztak a fejemben. Nagyon megijedtem, és azt mondtam magamnak: én többet nem jövök. Aztán eljött a másnap reggel és éreztem, ott abban a szobában és a fejemben valami történt. Vissza kell mennem, egyszerűen éreztem: mennem kell.

Irénke közben felpattan az ágyról, látszik rajta, hogy energikus. Azt mondja ez hónapokkal ezelőtt elképzelhetetlen lett vona.

- Lazább lettem, könnyedebb és erősebb is!!!! A nővérek a kórházban meg is jegyezték, hogy látszik rajtam, hogy valami megváltozott, valamit tudok – teszi hozzá nevetve.

A Yantra Centrum gyógyítója azt is elmeséli, hogy többször segített már epilepsziában szenvedőknek – egyszer egy 10 éves kisfiúnak egy kezelés után a napi 50 rohamát lecsökkentette havi egy-kettőre.

 

Jelentkezz be Hildához itt!

 

Kapcsolódó galéria
Kapcsolódó videó
Kapcsolat-teremtés Hilda betegei csodálatos gyógyulásokról számolnak be!
 
kildiko
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
jún. 27., 20:35

Prümm

Engem is kezelt Hilda és ha a száma nem változott, akkor a 30 / 986 6775-ön el fogjátok érni! Gyógyulást mindenkinek!
 
 
 
aug. 19., 20:00

Magesz

Tisztelt Yantracentrum !

A kapcsolatteremtő gyógyításról ( közvetítésről ) szeretnék árat kérni!

Köszönöm a válaszát.

 
 
 
jún. 13., 12:14

szikszay


Tisztelt Yantracentrum !

Szeretnék eljutni Önökhoz, mert többféle betegségem van és már ebben bizok csak.

A Blikk Nőkben láttam a cikket Önökről, és gondoltam, hogy Önök azok akik tudnak nekem segiteni.lAzért fordulok Önökhöz, egyenlőre csak e-mailben, hogy lehetséges-e Önöknél nemcsak gyóguylni, hanem testsulyt csökkenteni is a kapcsolatteremtő gyógyítással? A háziorvosom azt mondja ugy lehet fogyni,hogy diétázzak és fussak.Csak hát ekkora sullyal nem lehet futkorászni, ahhoz birni kellene a testemet, hogy mozogni tudjak.

Tehát a kérdésem, hogy a betegségeim mellett tudnak-e segiteni nekem a fogyásomban is?

Még egy kérdésem lenne, hogy a Nyugati pályaudvarról,  vagy Zuglóból hogyan lehet Önökhöz eljutni?

 

Válaszukat előre is köszönettel: Sikszay Zsuzsanna

emailcim : szikszayzs@mavrt.hu

 
 
 
jún. 03., 14:13

Joudon

Nagyon tetszik amit láttam. Az árak felől érdeklődnék.  Hildánál 1 alkalom mennyibe kerül? És mennyi ideig tart a kezelés?
Köszönöm a válaszát.
 
 
 
jún. 02., 08:15

szaszkoica

Nekem nagyon tetszik ez a gyógymód,de szeretném tudni,hogy egy-egy kezelés milyen árban van.Úgy gondolom,ha feltennék a honlapra az árlistát sok embernek segítenének.Én személy szerint szeretném,ha e-mail címemre elküldenék.Köszönettel:Ica
 
 
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6960
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5492
 
 
Sorsút-elemzés
 
4222
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3711
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
Ájurvéda szakértő_31
 
1637
 
 
 
kép 71
 
1504
 
 
_111_111
 
1812
 
 
 
kép 82
 
1665
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon