Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

„Az eredmények 3 alkalom után már orvosilag is jelentkeztek. Azt mondta az orvosom, most a betegségemhez képest olyan jó a vérképem, hogy nem kell kemoterápiára járnom.”

Hilda és Irén összekapcsolódtak. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy kötéllel össze vannak kötve és úgy járnak az utcán, de van köztük valami - energia, fény és erő… Irén beteg, Hilda gyógyító…

 

- Aki eljön hozzám, annak nincs más dolga, mint felfeküdni az ágyra, behunyja a szemét és elég, ha a megfigyelő állapotában van. Bármi, ami történik vele az az övé – mondja Hilda.

Irén a Yantra Centrum hangulatos szobájában fekszik. Nem szól zene, nem égnek gyertyák. Csukva van a szeme. Hilda pedig lassan, nyugodtan körbejárja, a kezeivel nem ér hozzá – a kapcsolatteremtő gyógyító ritkán ér hozzá a gyógyulni vágyókhoz.

- Testünk meridián vonalai, melyeket időnként akupunktúrás vonalaknak is hívnak, eredetileg azokhoz a rácsvonalakhoz kapcsolódtak, melyek körülveszik Földünket. Ezek a rácsvonalak úgy lettek tervezve, hogy összekapcsoljanak minket egy sokkal hatalmasabb rendszerrel, bekötve minket a teljes Univerzumba. Idővel aztán leszakadtunk ezekről a vonalakról – magyarázza Hilda, milyen alapjai vannak az ő gyógyító tehetségének.

- A Kapcsolatteremtés olyan "új" vonalakat vezet be, melyekképessé tesznek minket, hogy gyógyulásunkhoz és fejlődésünkhöz „lehívjuk” az egyedi rezgésszinteket és frekvenciákat. Vagyis mindenki számárára a saját gyógyulásához szükséges energiát és fényt. Ez a DNS spirálra hat, a spirál regenerációjával pedig elindul a gyógyulási folyamat,  ami valakinél egyszeri találkozás után is azonnali és látványos. Van, akinél 2-3 hónap is eltelik, mire megtörténik a gyógyulás.

Irénke kipirult arccal hallgatja Hildát a kapcsolatteremtő gyógyításról. Csak kedvesen mosolyog és elmeséli, hogy öt éve leukémiás beteg. Mielőtt találkozott a fekete hajú gyógyítóval, annyira erőtlen és gyenge volt, hogy egy bevásárlás is óriási feladat volt a számára.

- A legelső találkozásnál, amikor feküdtem az ágyon, különböző gondolatok és érzelmek, emlékek cikáztak a fejemben. Nagyon megijedtem, és azt mondtam magamnak: én többet nem jövök. Aztán eljött a másnap reggel és éreztem, ott abban a szobában és a fejemben valami történt. Vissza kell mennem, egyszerűen éreztem: mennem kell.

Irénke közben felpattan az ágyról, látszik rajta, hogy energikus. Azt mondja ez hónapokkal ezelőtt elképzelhetetlen lett vona.

- Lazább lettem, könnyedebb és erősebb is!!!! A nővérek a kórházban meg is jegyezték, hogy látszik rajtam, hogy valami megváltozott, valamit tudok – teszi hozzá nevetve.

A Yantra Centrum gyógyítója azt is elmeséli, hogy többször segített már epilepsziában szenvedőknek – egyszer egy 10 éves kisfiúnak egy kezelés után a napi 50 rohamát lecsökkentette havi egy-kettőre.

 

Jelentkezz be Hildához itt!

 

Kapcsolódó galéria
Kapcsolódó videó
Kapcsolat-teremtés Hilda betegei csodálatos gyógyulásokról számolnak be!
 
kildiko
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
jún. 27., 20:35

Prümm

Engem is kezelt Hilda és ha a száma nem változott, akkor a 30 / 986 6775-ön el fogjátok érni! Gyógyulást mindenkinek!
 
 
 
aug. 19., 20:00

Magesz

Tisztelt Yantracentrum !

A kapcsolatteremtő gyógyításról ( közvetítésről ) szeretnék árat kérni!

Köszönöm a válaszát.

 
 
 
jún. 13., 12:14

szikszay


Tisztelt Yantracentrum !

Szeretnék eljutni Önökhoz, mert többféle betegségem van és már ebben bizok csak.

A Blikk Nőkben láttam a cikket Önökről, és gondoltam, hogy Önök azok akik tudnak nekem segiteni.lAzért fordulok Önökhöz, egyenlőre csak e-mailben, hogy lehetséges-e Önöknél nemcsak gyóguylni, hanem testsulyt csökkenteni is a kapcsolatteremtő gyógyítással? A háziorvosom azt mondja ugy lehet fogyni,hogy diétázzak és fussak.Csak hát ekkora sullyal nem lehet futkorászni, ahhoz birni kellene a testemet, hogy mozogni tudjak.

Tehát a kérdésem, hogy a betegségeim mellett tudnak-e segiteni nekem a fogyásomban is?

Még egy kérdésem lenne, hogy a Nyugati pályaudvarról,  vagy Zuglóból hogyan lehet Önökhöz eljutni?

 

Válaszukat előre is köszönettel: Sikszay Zsuzsanna

emailcim : szikszayzs@mavrt.hu

 
 
 
jún. 03., 14:13

Joudon

Nagyon tetszik amit láttam. Az árak felől érdeklődnék.  Hildánál 1 alkalom mennyibe kerül? És mennyi ideig tart a kezelés?
Köszönöm a válaszát.
 
 
 
jún. 02., 08:15

szaszkoica

Nekem nagyon tetszik ez a gyógymód,de szeretném tudni,hogy egy-egy kezelés milyen árban van.Úgy gondolom,ha feltennék a honlapra az árlistát sok embernek segítenének.Én személy szerint szeretném,ha e-mail címemre elküldenék.Köszönettel:Ica
 
 
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6871
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5431
 
 
Sorsút-elemzés
 
4177
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3619
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 77
 
1578
 
 
 
kép 101
 
1602
 
 
kép 116
 
1738
 
 
 
kép 112
 
1684
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon