Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

Eneregetizálj a nyugati és hollisztikus gyógymódokkal és a harmónia helyreáll.

A hal nem látja a vizet, de ha elveszik tőle, meghal. Az ember nem látja a levegőt, de ha elveszik tőle, meghal. Az ember nem látja az energiavonalakat sem, de ha elveszik tőle, meghal. Semmi hókusz-pókusz. Eneregetizálj a nyugati és hollisztikus gyógymódokkal és a harmónia helyreáll.

Köszöntelek a Yantra Centrumban! Lépj be világunkba, amitől megváltozik az életed.

Körmödet rágod, hajadat tekered az ujjad köré, éjszakánként felébredsz, már mindened fáj. Szorongsz. Félsz. Mindannyian félünk, szorongunk. Ki jobban, ki kevésbé. Pedig a félelem- fél elem, azaz nem egész elemmel, energiával működünk ilyenkor, hiszen a fél elemünket  a félelem foglalja le. Szabadulj meg a félelmeidtől, hogy elindulhass a boldogság, az egészség útján a megfelelő önbizalommal. Boldogság-trénerünk, családállítónk, pszichológusunk segít neked ebben.

Nincsenek véletlenek. Az, hogy most engem olvasol, ez sem véletlen. Szorongsz, fáj valamid, megoldást keresel és kattintgatsz az interneten. A megérzésed döntött úgy, hogy idetalálj.  Amikor hozzánk jársz majd, rájössz, hogy a betegségekről is te döntesz. A lelki problémák, félelmek energia gátakat hoznak létre a szervezetben, ezek az energiagátak okozzák a különféle megbetegedéseket. A cél tehát, hogy feloldjuk ezeket a gátakat. Ayurvédikus gyógyítónk, reflexológusunk, kapcsolatteremtő gyógyítónk, japán masszőrünk, prana nadi gyógyítónk és a többiek segítenek neked ebben.


A nemrégiben Franciaországban végzett tudományos kutatás eredménye az lett, hogy az életünk  71%-a nem köthető az anyaghoz, nem dugható kémcsövekbe. Mert érzésekről, érzelmekről, energiáról van szó, amely nem látható és ilyen értelemben nem vizsgálható. A hal nem látja a vizet, de ha elveszik tőle, meghal. Az ember nem látja a levegőt, de ha elveszik tőle, meghal. Az ember nem látja az energiavonalakat sem, de ha elveszik tőle, meghal.

Az energiarendszer akkor ép, amikor test, lélek és szellem harmóniában alkotja az embert, ha bármi sérül, sérül az egész ember. A szorongás, a félelem megbontja ezt az egységet. Ne csak kívülről várd a megoldást, hiszen az egészséged neked fontos, vedd kezedbe, helyesebben a fejedbe  az irányítást.  Az orvos, a gyógyszer, a nyugati tudomány elengedhetetlen segítség, ha szükség van rá. Pajzsmirigy-tanácsadónk, meddőségi –szülészeti konzultációnk a nyugati orvostudomány és a hollisztikus látásmódot ötvözi.

A gerincműtétek pedig a gyerekkori gerincferdülés és a felnőttkori gerincfájdalomra használt különleges tornamódszerrel elkerülhető, a gerincfájdalom megszüntethető.

A Yantra Centrumban kapható  alaszkai vörösáfonya a világ ma legerősebb antioxidánsa.  A nonigyökér kivonata- az Élet molekulája maga, nem véletlenül hívják így. Az alaszkai Omega 3 nélkül pedig nehezebb megőrizni az egészséget.

Az önbizalomhoz persze a külső harmónia és hozzátartozik. Dietetikusunk a kívánt alak elérésében, infraszaunánk és nyirokmasszőrünk az ehhez szükséges méregtelenítésben, „Átváltoztatjuk” csapatunk pedig a megfelelő öltözködési stílus, haj, smink kialakításában  segít.   A bőröd szépségét a világon egyedülálló Hévízi tó ásványi anyagainak felhasználásával készült növényi botox-al tudod megőrizni, de a serdülőkori bőrproblémákmegoldásában is segít kozmetikusunk.

Benáreszben láttam, hogy az emberek a folyóparton reggelente nem azért nevetnek torkuk szakadtából, mert a szomszéd mondott egy jó poént, hanem így kezelik a stresszt. A mi jógaóráinkon vagy zen-meditációs tanfolyamainkon megtanulhatod elengedni a stresszt.

Jordániában megtanultam, hogy a fűszert nem azért tesszük csupán az ételbe, hogy a férjünk ne döbbenjen rá, ma reggel bizony nem vagyunk olyan szerelmesek. A fűszernek ugyanis  élettani hatásai vannak és egyáltalán nem mindegy, hogy milyenek. Fűszermágia konyhatündér tanfolyamainkon és előadásainkon megtanulod tudatosan használni a fűszereket. A termékeink címszó alatt pedig meg is vásárolhatod a jótékony fűszereket és teákat.

Indiában kiderült, hogy minden kristálynak rezgése van, amelyek kapcsolatba lépnek a testrészeink rezgésével, így ékszert is eszerint hordanak. A Yantrakristályok energetizálnak, a  Yantra születéskövek pedig a születésedhez,  alkatodhoz  megfelelő rezgéseket harmonizálják.  Gyermekszületésre, barátnőnek, a párodnak  is kiváló ajándék.  (www.yantrakristaly.hu)

Dél-Angliában pedig megerősítettek,  hogy mindig  hallgassak az első megérzésemre, mert mi nők nagyon erősek vagyunk ebben. Numerológusunk, nyugati és védikus asztrológusaink mankót jelentenek ahhoz, hogy megismerd önmagad és megtaláld a neked legmegfelelőbb utat.

És hát vannak még csodák, végignéztem, ahogy a férjem megszabadult több évtizedes repülőgép fóbiájától,  miközben csak annyit láttam, hogy az ujjával minden este kopogtatja a homlokát és mormol valamit. Rossz szokásaidtól, fóbiáidtól segít megszabadulni az EFT technika itt a Yantra Centrumban. És persze csoda sem történt.

Nemcsak kezelésekre várunk, hanem el is sajátíthatod szakembereink tudását. Joshi Bharattól tanulhatod például a számmisztikát vagy a meditációt, Csillától a fűszerek tudatos  használatát, a világkonyhát,  Marianntól az EFT technikát, Ádámtól és Timitől a neked használó jógagyakorlatokat, gerinctornát , boldogság-trénerünktől a boldogságot és így tovább.

A Yantra egy emberi kéz által készített mandala. Azaz a teljességet szimbolizáló kör elemeit magad rajzolhatod. Olyan lesz az életed, amilyennek te fested. Ebben szeretnénk Neked segíteni. Böngészd a táblázatot, kérdezz és várunk szeretettel személyesen, emailen vagy telefonon.


Kandász Andrea és a Yantra Centrum tanácsadói

Ha többet szeretnél tudni, érdekelnek a kezléseink, vagy kapcsolatba lépnél velünk, gyere hozzánk Zuglóba!

EZEN A SZÁMON ELÉRSZ BENNÜNKET:MOBIL: +36 30/ 574-59-97E-Mail:
yantracentrum@gmail.com

A CÍMÜNK:

BUDAPEST-1141
KŐSZEG U. 2/B

 

Kapcsolódó galéria
 
kildiko
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
ápr. 28., 09:54

petrok eva

Nagyon orulok, hogy ratok talaltam. Nagyon erdekel a munkatok, szeretnek en is reszesulni az altalatok nyujtott kezelesekbol, tudasotokbol stb.


 
 
 
márc. 24., 14:14

karpatipeter

Nekem tetszik!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6602
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5217
 
 
Sorsút-elemzés
 
3975
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3325
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 38
 
1671
 
 
 
kép 110
 
1587
 
 
 
kép 92
 
1451
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon