Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

Az eszkimók örökké élnek. Na jó, ez nem igaz, de tény, hogy sokáig és a különböző civilizációs betegségek is csak ritkán találnak rájuk. Nemcsak azért, mert messze élnek tőlünk, hanem...

Az európai lakosság 80 %-a szívelégtelenségben, 8 %-a rákban hal meg. Közel a fele szegénységben él, de a kutatások azt mutatják, hogy 95 % elégedetlen az anyagi helyzetével.

 

Magas vérnyomás, cukorbetegség, pajzsmirigy problémák, izületi bántalmak, akut gyulladások stb. - sorolhatnánk a rendszeres gyógyszerszedésünkre az okokat. Minden ember szűkebb-tágabb környezetében fellelhetők ezek a problémák, én magam egyedül hármat tudhatok ezekből magaménak.

Cukorbetegeknek szóló részletes anyagunk itt olvasható!

Az egészséges életmódról, a stressz csökkentéséről, a mozgás fontosságáról számtalan helyen lehet hallani, olvasni. A tényt csak erősíti minden olyan forrás, amely az élet minőségével foglalkozik, plusz jó hír, hogy létezik egy olyan termék család, amely képes oldani a problémákat.

A termék nem vitamin és nem is étrend kiegészítő, hanem un szuperélelmiszer. Ilyen termék összesen 11 féle van forgalomban Európában.

98%-ban az alaszkai vadáfonya préselt kivonatából készül, vegyi eljárás nélkül. A növény annak köszönheti ezt a különleges tulajdonságát, hogy Alaszka olyan különleges északi területén honos, ahol fél éven át nem megy le a nap, így különleges fotoszintézis alakult ki benne.

A termék hatásai: fájdalomcsökkentés, vérkeringés-javítás, szív- és érrendszer védelme, hatékony stresszcsökkentés, immunrendszer-erősítés, emésztés-segítés, energiaszint-növelés, segíti a szervezet regenerálódását, segíti a szexuális egészséget (természetes Viagra), egészséges kolesterolt tartalmaz, öregedésgátló.

Rendeld meg az antioxidáns bombát a Yantra Centrumban!

Az emberi szervezetben folyamatosan keletkeznek un. szabad gyökök. Ezek élettanilag funkció nélküli sejtek, káros hatása az, hogy elvonja az energiákat és a hatóanyagokat  a hasznos sejtektől. Öregbítik a szervezetet és lassítják annak működését. Azt is tudjuk, hogy minden rákos sejt ezekből a szabadgyökökből ered. Régóta tudja az orvostudomány, hogy ezek nagyon károsak a szervezetre. Azt is tudja az orvoslás, hogy ezeket az un anti-oxidánsokkal le lehet kötni. A megoldás tehát az, hogy minél több  anti-oxidánst juttassunk be a szervezetünkbe. Minden élelmiszernek, legyen az étel, vagy ital van un. ORAC értéke. Ez az adott élelmiszer szabadgyök megkötő kapacitását jelöli. A gyümölcsöknek általában 6-800 ORAC értéke van, az aszalt szilvának 5000 és nagy felfedezésnek számított amikor a természet tudomány felfedezte az Aloé-verát hiszen annak 12.000-es ORAC értéke van. Erre egy egész iparág épült ki.  A Kyani sunrise attól különleges, hogy 36.000-es ORAC értékkel rendelkezik.

Természetesen a termékkel kapcsolatban jóval több információt kaphatnak Önök is, amennyiben felkeresik a Yantracentrum-ot, ahol lehetőség van a termék vásárlására, vagy akár forgalmazásra. További információ: www.yantracentrum.hu


 

Kapcsolódó galéria
 
kildiko
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
máj. 10., 21:44

kildiko

Kedves Mimi, megrendelheti itt a site-on, a webshopban, bal alsó sarok:  http://www.yantracentrum.hu/webshop
vagy érdeklődhet további termékekről, árakról a megadott telefonon, mail címen az elérhetőség oldalon, itt:  http://www.yantracentrum.hu/cikkek/yantra-hirek/kapcsolat_2012-02-24
Sok sikert! üdv (a szerk.)
 
 
 
máj. 10., 20:18

MIMI54

meg hallgattam a videót és nagyon szeretném ki próbálni,mivel magas vérnyomásban,cukorbetegségben valamint mozgásszervi fájdalmaim is vannak csak sajnos nem találom az árát és nem tudom,hol lehet meg rendelni??
 
 
 
febr. 22., 11:03

kildiko

Akut hólyaggyulladásra különösen jó hatású a vad áfonya! Ajánlom szívből! :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6798
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5365
 
 
Sorsút-elemzés
 
4115
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3533
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 128
 
1504
 
 
 
kép 120
 
1438
 
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon