Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

Az eszkimók örökké élnek. Na jó, ez nem igaz, de tény, hogy sokáig és a különböző civilizációs betegségek is csak ritkán találnak rájuk. Nemcsak azért, mert messze élnek tőlünk, hanem...

Az európai lakosság 80 %-a szívelégtelenségben, 8 %-a rákban hal meg. Közel a fele szegénységben él, de a kutatások azt mutatják, hogy 95 % elégedetlen az anyagi helyzetével.

 

Magas vérnyomás, cukorbetegség, pajzsmirigy problémák, izületi bántalmak, akut gyulladások stb. - sorolhatnánk a rendszeres gyógyszerszedésünkre az okokat. Minden ember szűkebb-tágabb környezetében fellelhetők ezek a problémák, én magam egyedül hármat tudhatok ezekből magaménak.

Cukorbetegeknek szóló részletes anyagunk itt olvasható!

Az egészséges életmódról, a stressz csökkentéséről, a mozgás fontosságáról számtalan helyen lehet hallani, olvasni. A tényt csak erősíti minden olyan forrás, amely az élet minőségével foglalkozik, plusz jó hír, hogy létezik egy olyan termék család, amely képes oldani a problémákat.

A termék nem vitamin és nem is étrend kiegészítő, hanem un szuperélelmiszer. Ilyen termék összesen 11 féle van forgalomban Európában.

98%-ban az alaszkai vadáfonya préselt kivonatából készül, vegyi eljárás nélkül. A növény annak köszönheti ezt a különleges tulajdonságát, hogy Alaszka olyan különleges északi területén honos, ahol fél éven át nem megy le a nap, így különleges fotoszintézis alakult ki benne.

A termék hatásai: fájdalomcsökkentés, vérkeringés-javítás, szív- és érrendszer védelme, hatékony stresszcsökkentés, immunrendszer-erősítés, emésztés-segítés, energiaszint-növelés, segíti a szervezet regenerálódását, segíti a szexuális egészséget (természetes Viagra), egészséges kolesterolt tartalmaz, öregedésgátló.

Rendeld meg az antioxidáns bombát a Yantra Centrumban!

Az emberi szervezetben folyamatosan keletkeznek un. szabad gyökök. Ezek élettanilag funkció nélküli sejtek, káros hatása az, hogy elvonja az energiákat és a hatóanyagokat  a hasznos sejtektől. Öregbítik a szervezetet és lassítják annak működését. Azt is tudjuk, hogy minden rákos sejt ezekből a szabadgyökökből ered. Régóta tudja az orvostudomány, hogy ezek nagyon károsak a szervezetre. Azt is tudja az orvoslás, hogy ezeket az un anti-oxidánsokkal le lehet kötni. A megoldás tehát az, hogy minél több  anti-oxidánst juttassunk be a szervezetünkbe. Minden élelmiszernek, legyen az étel, vagy ital van un. ORAC értéke. Ez az adott élelmiszer szabadgyök megkötő kapacitását jelöli. A gyümölcsöknek általában 6-800 ORAC értéke van, az aszalt szilvának 5000 és nagy felfedezésnek számított amikor a természet tudomány felfedezte az Aloé-verát hiszen annak 12.000-es ORAC értéke van. Erre egy egész iparág épült ki.  A Kyani sunrise attól különleges, hogy 36.000-es ORAC értékkel rendelkezik.

Természetesen a termékkel kapcsolatban jóval több információt kaphatnak Önök is, amennyiben felkeresik a Yantracentrum-ot, ahol lehetőség van a termék vásárlására, vagy akár forgalmazásra. További információ: www.yantracentrum.hu


 

Kapcsolódó galéria
 
kildiko
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
máj. 10., 21:44

kildiko

Kedves Mimi, megrendelheti itt a site-on, a webshopban, bal alsó sarok:  http://www.yantracentrum.hu/webshop
vagy érdeklődhet további termékekről, árakról a megadott telefonon, mail címen az elérhetőség oldalon, itt:  http://www.yantracentrum.hu/cikkek/yantra-hirek/kapcsolat_2012-02-24
Sok sikert! üdv (a szerk.)
 
 
 
máj. 10., 20:18

MIMI54

meg hallgattam a videót és nagyon szeretném ki próbálni,mivel magas vérnyomásban,cukorbetegségben valamint mozgásszervi fájdalmaim is vannak csak sajnos nem találom az árát és nem tudom,hol lehet meg rendelni??
 
 
 
febr. 22., 11:03

kildiko

Akut hólyaggyulladásra különösen jó hatású a vad áfonya! Ajánlom szívből! :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6918
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5453
 
 
Sorsút-elemzés
 
4199
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3673
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 93
 
1639
 
 
 
Yoga_47
 
1594
 
 
kép 76
 
1578
 
 
 
kép 42
 
1507
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon