Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

Ismeretlen eredetű fájdalmak vagy régóta húzódó súlyos betegségek kezelésére, vagy akár a teljes gyógyulásra is számíthatsz az ideginger terápiás módszerrel!

Lényege:

A talpad a tested térképe. Az adott szervekhez tartozó idegvégződések ingerlésével öngyógyító folyamat indul el az adott testrészeknél. Zita a rosszul működő szervek talppontjainál lerakódásokat érzékel, így diagnosztikára is kiváló, ezeknek a szemcséknek az elmaszírozásával gyógyul a testrész, harmonizál a szervezet.

Mire jó?

Ismeretlen eredetű fájdalmak, testi elváltozások, pszichés bántalmak, szédülések, fejfájás, álmatlanság, mozgás és egyensúlyzavarok, máj, epe és emésztési problémák, meddőség és szexuális problémák, felfázás, vesekő, húgyúti gyulladások, krónikus fáradtság, allergia, légúti problémák, hormonrendszeri zavarok, gerincproblémák , daganatos betegségek, pánikbetegség, szív és érrendszeri betegségek ellen.Jelentkezz be itt, katt ide!

 

Időpont: Ár:

hétfő-szerda-péntek

14.00-22.00 óráig

6500 ft/ alkalom

Állapotfelmérés: 12500 ftZita a Yantra Centrum ideginger-terápiás kezelője a módszerről mesélt nekünk.

Zita: A talpon rengeteg idegvégződés van, én ezeket az idegvégződéseket nyomogatom, a reflexpontokon. Ha a szervezetben felbomlik az egyensúly, betegségek jelennek meg a helytelen életmód következménye miatt, akkor energiablokkok alakulnak ki és a méreganyagok nem tudnak eltávozni a szervezetből. Lerakódások alakulnak ki a testben, ezeket a lerakódásokat ki lehet tapintani a talpon, ahol gyakorlatilag minden szervnek megvan a pontja és így lehet érzékelni ha valahol nem stimmel.

Kis szemcséket lehet érezni, kicsiket vagy nagyobbakat vagy az adott pont esetleg sokkal keményebb mint amilyennek kellene lennie.

Yantracentrum: ezt a bizonyos pontot te stimulálod akkor mi fog vele történni?

Zita: Megerősödik az adott szerv és egyre jobban fog működni és gyakorlatilag el tűnik a probléma, ami most van.

A talpon az elváltozásokat már jóval azelőtt lehet érzékelni, mielőtt tünetet okozna. Tehát, ha kezeljük, akkor kis em alakul az adott betegség.

Nekem mindig azok a legjobb sikerélmények, amikor egy orvos nem nagyon tud, mit kezdeni egy adott problémával és mégis sikerül. Találkoztam olyan daganatos beteggel, aki egy életmódváltást csinált ,és reflexológiára járt és meggyógyult teljesen, pedig áttéte is volt.

Egy másik esetben idősebb hölgy került hozzám azzal, hogy négy éve van egy olyan problémája  hogy nagyon-nagyon szédül, minden létező helyen volt ami orvosilag elképzelhető és nem találtak semmit, nálam az első négy öt kezelés után már heti egyre lecsökkent és négy hét alatt elmúlt a probléma.

Zita különlegessége még, hogy az idegingerterápiát a páros szerveknél két kézzel végzi. Így hatékonyabb a kezelés.

Itt kérhetsz időpontot a Yantra Centrum talpreflexológus, ideginger-terápia szakértőjéhez!

 

Kapcsolódó videó
Ideginger-terápiaA talpadon keresztül
 
kildiko
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
szept. 20., 10:08

Yantra

Kedves Szabó Dezsőné!
 Az autoimmun betegségeknél,elég nehéz pontos infot mondani,mert ált.2 esélyes a dolog.vagy reagál rá a szervezet,vagy egyáltalán nem. Önnél ugye arról van szó, hogy a teste a vörösvérsejtjei ellen fordult. A láb és kézdagadás valószínű már egy következménye ennek az állapotnak (szív,vese vagy nyirokproblémára utal). Egy állapotfelmérésen jó lenne ha mindenképp részt venne,akkor kicsit bővebb képet kapnánk  az Ön belső szerveinek állapotáról,de az hogy reagál e a szervezete vagy sem,sajnos csak a kezelések alatt derülne ki...Köszönettel Zita és a Yantra Centrum dolgozói.
 
 
 
júl. 30., 22:17

Szabóné Márti

Kedves Zita!
 Szeretném megkérdezni, hogy autoimmun haemolytikus anaemia esetén érhető-e el eredmény? Meg láb és kézdagadás mely vízhajtóval sem apad le, javítható-e az állapot? Válaszát előre is köszönöm: Szabó Dezsőné
 
 
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6914
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5451
 
 
Sorsút-elemzés
 
4197
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3668
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
 
kép 72
 
1624
 
 
 
kép 82
 
1651
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon