Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

A mindennapok nehézségei feszültségeket hoznak létre a testben és az elmében egyaránt, s ez szorongást, depressziót, nyugtalanságot és néha pedig dührohamot vált ki.A jóga mindenkié.

A jóga gyakorlása serkenti és képes megváltoztatni az érzelmi állapotot, az aggódást bátorsággá, a határozatlanságot és gyenge ítélőképességet pozitív döntőképességgé, az érzelmi bizonytalanságot önbizalommá és lelki egyensúllyá alakítja át.

A jóga nagy előnye, hogy bárki gyakorolhatja, kortól nemtől és fizikai állapottól függetlenül. A jóga valójában a középkorúaknál és az annál idősebbeknél különösen jó hatású, ajándék, amikor a test regenerálló képessége hanyatlik, és csökken a betegségekkel szembeni ellenálló képessége. A jóga a többi gyakorlattípussal ellentétben, megnöveli az immunsejtek számát a beteg területeken így erősítve az ellenálló képességet. Ezért is nevezték a régi bölcsek a jógát gyógyító és megelőző tudománynak.

 

A jóga órák során megtanulunk különbözö ászanákat (testtartásokat) és gyakorlatsorokat mint például a Szúrja namaszkára - Napüdvözlet amelyet otthon is gyakorolhatunk és áldást hoz az életünkbe.

Nagy figyelmet fordítunk az ászanák helyes végzésére, mert ezek megtanítanak bennünket a mindennapokban is odafigyelni testünkre, korrigálják a test szerkezetében kialakult deformitásokat, megerősítik, tisztítják a testet behálózó energiacsatornákat, így biztosítják a testben munkálkodó életerő a Prána áramlását.

A pránájáma célja, hogy a légzőrendszer a lehető legjobb módon működjön, ez magával vonja a keringési rendszer jobb működését, ami viszont az emésztés és  a kiválasztás folyamataira is kedvezően hat.

Jelentkezz jógára itt!

 

Kapcsolódó galéria
 
kildiko
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6914
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5451
 
 
Sorsút-elemzés
 
4197
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3669
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 118
 
1621
 
 
 
Jóga óra_46
 
1957
 
 
kép 90
 
1516
 
 
 
Ádám, a masszőr_12
 
1778
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon