Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 
 

Friss cikkeink

 
 
 

A mindennapok nehézségei feszültségeket hoznak létre a testben és az elmében egyaránt, s ez szorongást, depressziót, nyugtalanságot és néha pedig dührohamot vált ki.A jóga mindenkié.

A jóga gyakorlása serkenti és képes megváltoztatni az érzelmi állapotot, az aggódást bátorsággá, a határozatlanságot és gyenge ítélőképességet pozitív döntőképességgé, az érzelmi bizonytalanságot önbizalommá és lelki egyensúllyá alakítja át.

A jóga nagy előnye, hogy bárki gyakorolhatja, kortól nemtől és fizikai állapottól függetlenül. A jóga valójában a középkorúaknál és az annál idősebbeknél különösen jó hatású, ajándék, amikor a test regenerálló képessége hanyatlik, és csökken a betegségekkel szembeni ellenálló képessége. A jóga a többi gyakorlattípussal ellentétben, megnöveli az immunsejtek számát a beteg területeken így erősítve az ellenálló képességet. Ezért is nevezték a régi bölcsek a jógát gyógyító és megelőző tudománynak.

 

A jóga órák során megtanulunk különbözö ászanákat (testtartásokat) és gyakorlatsorokat mint például a Szúrja namaszkára - Napüdvözlet amelyet otthon is gyakorolhatunk és áldást hoz az életünkbe.

Nagy figyelmet fordítunk az ászanák helyes végzésére, mert ezek megtanítanak bennünket a mindennapokban is odafigyelni testünkre, korrigálják a test szerkezetében kialakult deformitásokat, megerősítik, tisztítják a testet behálózó energiacsatornákat, így biztosítják a testben munkálkodó életerő a Prána áramlását.

A pránájáma célja, hogy a légzőrendszer a lehető legjobb módon működjön, ez magával vonja a keringési rendszer jobb működését, ami viszont az emésztés és  a kiválasztás folyamataira is kedvezően hat.

Jelentkezz jógára itt!

 

Kapcsolódó galéria
 
kildiko
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Felhasználónév E-mail cím

Hozzószólások frissítése folyamatban...
 
Hozzászólások betöltése...

Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6602
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5217
 
 
Sorsút-elemzés
 
3975
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3326
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 71
 
1317
 
 
 
kép 94
 
1386
 
 
kép 104
 
1520
 
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon