Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
 

Eft - kopogtatás

 

Az EFT az érzelmi felszabadulás technika. Eszerint minden bennünk kialakult negatív érzelem a szervezetünk energiarendszerének meghibásodásából, blokkjaiból  származik. Ezeket a blokkokat oldja az EFT  a meridián pontok stimulálásával, kopogtatásával és egyéb, pszichológiai módszerek alkalmazásával.

Fejfájásra, fogfájásra, tanulási nehézségekre, repülőgép-fóbiára, agorafóbiákra, segít a dohányzásról való leszoktatásban stb. Mariann megtanítja  a módszert, amit bárhol alkalmazhatunk. Van, akinél egy-egy konkrét probléma egyetlen alkalom után oldódik, van,  akinél hosszabb idő kell hozzá.


A kezelés úgy kezdődik, hogy a páciens megnevezi a problémát, majd megállapítja, hogy a probléma által benne keletkezett feszültség egy  0 -tól 10-esig tartó skálán hol helyezkedik el. Ha 0-ra sikerül levinni a feszültséget, csak akkor kopogtathatók be a pozitív kijelentések, pld: könnyedén megbirkózom a rám váró feladatokkal.

Fontos, hogy az ÉFT technikája nem helyettesítheti a szakszerű orvosi ellátást, viszont kiegészítheti azt, hiszen az általános orvosi gyakorlat nemigen foglalkozik a test energiarendszerében esetlegesen fennálló zavarral, és nem fektet súlyt az érzelmi okokra sem, melyek az ÉFT sarkkövét alkotják. Az ÉFT a felszín alatt lévő okokat célozza meg, ezért eredményt ér el ott, ahol a hagyományos orvostudomány nem boldogul.

Úgy gyógyít, hogy a páciensnek nem kell elmesélnie egész élete történetét, nem kell tablettákat szednie, nem kell a fájdalmas, traumatikus élményeket felidéznie és újra átélnie, nem tart hónapokig, esetleg évekig, sőt sokszor már néhány perces kezelés is eredményhez vezet.

 

AKCIÓ
BÉRLET 5 alkalomra: 22 500.-Ft!
(10 000.- Ft megtakarítás)

 

 

Kérjen időpontot most: +36-30 574-5997
info@yantracentrum.hu

 

 

 


Videók

 
 
Alaszkai vadáfonya
 
6609
 
 
 
Sunset - Omega 3!
 
5219
 
 
Sorsút-elemzés
 
3979
 
 
 
Gyógyító füvek
 
3333
 

Ajánló

 
AKCIÓK!

 

Kedvelt írásaink

 

Szavazás

 

Yantra képekben

 
 
kép 94
 
1389
 
 
 
Ádám masszíroz_29
 
1551
 
 
kép 128
 
1384
 
 
 
kép 74
 
1485
 

Yantra Hírlevél

 
Iratkozz fel Yantra Centrum hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az Yantra világának legfontosabb híreiről, szolgáltatásainkról, kezelésekről

Yantra Centrum a facebookon