Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 
 
Terápia, kezelés, termék Lényege: Mire jó? Időpont és gyakoriság Ár Kezelést végző, terapeuta

Ideginger-terápia- reflexológia


Bejelentkezés: 
katt ide!


Részletes információ:
Katt ide!

A talpad a tested térképe. Az adott szervekhez tartozó idegvégződések ingerlésével öngyógyító folyamat indul el az adott testrészeknél. Zita a rosszul működő szervek talppontjainál lerakódásokat érzékel, így diagnosztikára is kiváló, ezeknek a szemcséknek az elmaszírozásával gyógyul a testrész, harmonizál a szervezet.

Ismeretlen eredetű fájdalmak, testi elváltozások, pszichés bántalmak, szédülések, fejfájás, álmatlanság, mozgás és egyensúlyzavarok, máj, epe és emésztési problémák, meddőség és szexuális problémák, felfázás, vesekő, húgyúti gyulladások, krónikus fáradtság, allergia, légúti problémák, hormonrendszeri zavarok, gerincproblémák , daganatos betegségek, pánikbetegség, szív és érrendszeri betegségek ellen.

hétfő-szerda- péntek: 14.00-22 óráig.

Jelentkezz be itt!


heti 3X – súlyos,
heti 2X problémás , heti 1X szintentartásra.


6500 ft/alkalom 

Állapotfelmérés (12 500 ft)
Zita

Nézd meg a vele készült filmet itt!

EFT-  Pszichológiai akupunktúra

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 

Részletes információ itt!

 

Az EFT az érzelmi felszabadulás technika. Eszerint minden bennünk kialakult negatív érzelem a szervezetünk energiarendszerének meghibásodásából, blokkjaiból  származik. Ezeket a blokkokat oldja az EFT  a meridián pontok stimulálásával, kopogtatásával és egyéb, pszichológiai módszerek alkalmazásával.


Fejfájásra, fogfájásra, tanulási nehézségekre, repülőgép-fóbiára, agorafóbiákra, segít a dohányzásról való leszoktatásban stb. Mariann megtanítja  a módszert, amit bárhol alkalmazhatunk. Van, akinél egy-egy konkrét probléma egyetlen alkalom után oldódik, van,  akinél hosszabb idő kell hozzá.


csütötök: 14.00-22.00


Jelentkezz be itt!

 

5 alkalom,  kéthetente.

6500/alkalom

Drahos Mariann

 

Nézd meg a róla készült filmet itt!

 

Képgaléria a kopogtatásról itt!

Gerincegyenesítés gerincferdülteknek (gyerekek és felnőttek)


Bejelentkezés:
katt ide!

Egyedülálló technika, amely meghatározott sorrendben végzett gyakorlatokkal megerősíti a tartóizmokat és egyenesíti a görbületet. A népbetegségnek számító gerincferdülés rettegett vége a műtét, amely elkerülhető.

A Schrott módszer kiegyenesíti a gyerekkori gerincgörbületet és megszünteti a felnőttkori gerincfájdalmat. Elkerülhető vele a műtét. Egy hatéves kislánynak például 2 év alatt a 34 fokos görbületét dolgozták le 8 fokra ezzel a módszerrel, így elkerülhetővé vált  a műtét.

hétfő, csütörtök: 14.00-22 óráig.

 

Jelentkezz be itt!


súlyos esetben napi 2 óra, átlagos esetben napi 1 óra
vagy heti 2 óra csoportban vagy egyénileg

egyéni:
5000 ft/óra


csoportos:
2200 ft/óra


Gerincfájdalom, gerincsérv elűzése

 

Bejelentkezés:
katt ide!

Terhelésre a csigolyák közötti porckorong állománya átszakad, a belső kocsonyásabb állomány kitüremkedik. Ez a gerincsérv.  Bizonyos gyógytorna mozdulatokkal vissza lehet nyomni és így megszűnnek a panaszok, majd "izomfűzőt kap a porckorong.  A műtét így úszható meg.

Megszünteti a felnőttkori gerincfájdalmat.

Hát, derék, egyéb gerincfájdalom, izületi fájdalmak, térd és könyök fájdalom megszüntetésére.

hétfő, csütörtök: 14.00-22 óráig

 

Jelentkezz be itt!

 

Súlyos esetben napi 2 óra, átlagos esetben napi 1 óra,

vagy heti 2 óra csoportban vagy egyénileg

egyéni:      5000 ft/óra


csoportos:  2200 ft/óra


Yantra Boldogság-kód  tanfolyam

 

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 Nekimész a falnak. Többségünk ilyenkor ott is marad  a falnál kétségbeesve, nem jut eszébe, hogy van egy jobb, egy bal irány és rükvercbe is kapcsolhatsz. Pedig csak egy másik nézőpontot kell behoznod, hogy észrevedd, van kiút.  Az iskolában a legalább 15-17 féle képességünkből csak néhányat fejlesztenek, a családban szintúgy. Ezek egyike sem arról szól, hogy hogyan lehetsz boldog. Borszéki Ferenc boldogság tréner páciensei már nem szoronganak, pontosan tudják, milyen úton haladjanak a boldogság felé. A boldogságodat nem a férjed vagy a munkahelyed adja majd. A boldogságod benned van. A Yantra –Boldogság kód megmutatja Neked, hogy az iskola és a szülők elsősorban a ying, vagyis a férfias versengés viselkedésére tanítanak, míg a boldogságot főként az együttműködésre való törekvés, vagyis a nőies yang hozza el.  Ferenc megmutatja neked, hogy a boldogság tanítható, hogy a tolerancia, az elfogadás, a szeretet adására és fogadására való képesség nagyban meghatáriozza a mindennapi közérzetet. Azaz te is megtanulhatod, hogyan legyél boldog a mindennapokban, hogyan hozz be új perspektívákat. Ferenc vár a kiscsoportos eladásokon és a személyes problémára fókuszáló négyszemközti problémamegoldó órán. Amíg nem haladtál, addig nem enged el.


Kiútkeresés, szorongásoldás, boldogságkeresés, problémamegoldás, önbizalomerősítés, minden testi baj, amit pszicés problémák okoznak. Pánikbetegség, lelki stressz okozta betegségek, önismeret.


Csoportos

hétfő       17.00-21 00

szombat: 10.00-13 00 (minden hónap második szombatja)

 

Jelentkezz be itt!


Egyéni:

Hétfő:    14.00-17.00

Péntek : 16.00-19.00


 

Csoportos Yantra Boldogság kód tanfolyam: 2900 ft/fő
(1.5 óra)

Egyéni:   19500 ft/fő / amíg eredményt nem érnek el, de minimum 1.5 öra

Borszéki Ferenc


Yantra
ősi ékszerek

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 

Rendeld meg itt!


Ötezer éve a szanszkrit bölcsek kilenc valódi drágakőből készítették az ezüst Yantra ékszert. Féltve őrzött titkuk az volt, hogy e kristályok pozitív rezgései megerősítették a lélek energiáig, s ezzel képesek voltak gyógyítani a testet is. Az ősi Yantra-Kód szerint a test-lélek-energia egymást erősítő hármas rendszert alkotnak. Ezt a spirituális tudást csak most kezdjük a selfness és a pozitv pszichológia felfedezései révén újra megérteni és használni.

Megszabadít a felesleges félelmeidtől. Vidámabb, felszabadultabb, sikeresebb leszel. Megtanít, hogy bátran bízhatsz önmagadban. a YANTRA kristályok eleketromágneses rezgései csökkentik a stresszt, tisztítják az energiacsatornákat és feloldják az energiagátakat, pozitívan stimulálják a szervezetet. Hasonlóóan a Nap sugaraihoz, amelyek D vitamin termelést indítanak be a testünkben.

Megrendelés a webshopon.


Tanácsadás keddenként 15.00-20 óráig a Yantra Centrumban.

 

Előzetes bejelentkezés szükséges.

Yantra szerencsecsillag: 12 990 ft

Yantra Telehold:  14 990 ft

Yantra- életkerék  13 990 ft

Kapcsolatteremtő gyógyítás
Eric Pearl útján

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 


Részletes információ itt!

Megannyi csodálatos gyógyulás kapcsolható szerte a világon dr. Eric Pearl gyógyító módszeréhez. A nála végzett Yantra gyógyító, Hilda is hozzákapcsolódik az új energiákhoz, miközben a páciens fekszik egy ágyon és megtörténik a változás.
Hilda betegei is csodálatos gyógyulásokról számolnak be. A leukémiás Irénke vérkép-eredményeit az orvosok is nehezen hitték el, leállították a kemoterápiáról, a 10 éves epilepsziás kisfiú pedig a napi 50 rohamról, havi 1-2 re váltott. A betegség ismerete nélkül is működik a rendszer.

 

szerda:
14.00-22.00

 

Jelentkezz be itt!

15 000 ft/ alkalom/ 1 óra

Hilda

 

Nézd meg a róla készült filmet itt!

Japán energetikai masszázs Yumeiho fogásokkal

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 

Részletes információ:
Katt ide!

A shaolin szerzetesek titka. Testünk aszimmetrikus, mert a gerincen lefelé ható gravitációs erő, illetve a két lábon ható alátámasztó erő ellentétesek egymással. A test aszimmetriájából nemcsak mozgásszervi, hanem különböző emésztőrendszeri panaszok, gyomor-, epe- és bélproblémák, túlsúly, valamint tüdő és szívproblémák is kialakulhatnak. A japán fogásokkal Anna visszaállítja a szimmetriát, így megszűnik például a a derék-, térd-  és hátfájdalmad.

Depresszió, szorongás, stressz, gerincfájdalmak, emésztőrendszer, stb., hiszen  minden fizikai betegségünk oka  mentális, ezzel párhuzamosan az energetikánk is megváltozik, tartósan pedig szervi megbetegedésekhez vezet. Prevencióra, akut fizikai problémák gyors megoldására.  Nehéz szülés, műtét után is elmozdulhat a szimmetria.


 

csütörtök: 14.00-22 óráig

 

Jelentkezz be itt!


Heti egy alkalommal


 

8500 ft/ alkalom/ 1 óra


Anna

Családállítás

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 

Részletes információ itt!

A családtagoknál történt problémák lenyomatot hagynak a sokszor akár 150 évvel később élő generációk tagjainak pszichéjében is, amely betegségekhez vezethet. A német Heilinger módszer tudatosítja, így segíti megoldani az elvarratlan szálakat.

Az egyéni és csoportos állításokon kiderül a probléma, amelyet fel is oldanak.

Ezután már könnyebben meg tudod teremteni azt az életet, amiben minden tekintetben a bőség az egészség, a boldogság a főszeplő. Amennyiben nem ismered a módszert, érdemes segítőként részt venni előszőr.

szombat 10.00-18.00

Vasárnap 9.00-13.00

Egyéni állítás:
péntek 14.00-22.00

szombat 10.00- 18.00

 

Jelentkezz be itt!


Van, akinél egyetlen alkalommal megtörténik az oldás, van akinél több alkalom szükséges.

Csoportos állítás: 15 000 ft,

segítő: 2500 ft,

egyéni állítás: 25 000 ft (négyszemközt)

Judit


Nyirokmasszázs- fogyókúránál is!!!

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 

Részletes információ itt!


A nyirokrendszerben  méreganyag-lerakódások  keletkeznek, amelyek panganak a szervezetben, s ha nem képes elszállítani, betegségek alakulnak ki. Mozgásszervi betegségek, fáradékonyság, ízületi fájdalmak, gyulladások, hízás. Andrea elvégzi a tisztítást, amivel akár egy alkalommal is jelentős eredmény érhető el.

Epe, gyomor, vese, máj tisztítására, fogyáshoz, emésztési-, belek működési rendellenességeinél, nőgyógyászati problémáknál, kisgyerekek immunrendszerének erősítésére elengedhetetlen a nyirokmasszázs. A zsírpárnák úgy alakulnak ki, hogy a zsír összegyűlik a zsírszövetben. A diéták elengedhetetlen segítője a méreganyagok elszállítása nyirokmasszázzsal a szervezetből.

hétfő, péntek: 14.00-22

 

Jelentkezz be itt!


Kúraszerűen javasolt: heti 1-1.30 óra,

de érdemes heti 3 alkalommal 1 órával kezdeni, a 3. héttől heti 1 óra a tisztulásig.
Kb. 10 alkalom.

Évente kétszer.

6500 ft/ óra

Andrea

 

Nézd meg a vele készült filmet itt!

Svéd masszázs

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 

Részletes információ itt!A stresszoldás leghatékonyabb módja, hiszen lazítja a stressztől összeugrott izmokat. Fokozza a vérkeringést, a nyirokkeringést és az anyagcserét. A nyaki fájdalmak többsége a derékból indul ki, így a derék szakszerű maszírozás a nyaki fájdalmakat is megszüntetheti. A feszült gerincizom hatására kitüremkedik a gerinc szivacsos része, ami idegbecsípődést, sérvet okoz. Ezért is kell lazítani.

Stresszoldó, fájdalomcsillapító, bőr, keringés és nyirokrendszer állapotának javítására használják, de baleset utáni rehabilitációban is segíthet. Sőt, akár pánikbetegség is kialakulhat egy kimaszírozatlan ideggyulladásból. Szívpánik a szegycsont környékén vagy fejpánik a nyakibiccentő izomnál. Ilyenkor sokan szívinfarktusra vagy agyvérzésre tippelnek, pedig csak egy idült gyulladt ideg zavarja.

hétfő, péntek: 14.00-22 óráig.

 

Jelentkezz be itt!


Kúraszerűen kb. fél évig

Eleinte heti 2x, majd heti 1X 1-1.30 óra

6500/ óra

Anna

 


Pranával való gyógyítás

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 

Részletes információ itt!

Tibeti technika. A prana életerőt jelent, a nadi csatornát.  Életenergia csatorna minden energia, ami körülvesz minket. Ezzel az energiával tudunk segíteni a testi-lelki-szellemi egyensúlyunk helyreállításában. Andrea először helyreállítja az energiánk egyensúlyát, majd utána koncentrál a problémás testrészekre.

Ciszta eltüntetésére, gerincferdülés , kalapácsujj kiegyenesítésére, szervi elváltozásokra, makacs fájdalmakra, lábfej deformációi, bütyök, csigolyaelcsúszás, sérv, meszesedés, ízületi folyadék hiánya, csontritkulás. Először négy egymást követő napon kell teljes testkezelésen részt venni. Ennyi idő szükséges ahhoz,hogy a szervezet belső tisztulási folyamata hatékonyan meginduljon. Egy kezelés időtartama felnőtteknél kb. másfél óra, gyerekeknél,idős ill.nagyon beteg embereknél 30 - 45 perc. A kezelés kézrátéttel történik,halk zene mellett. Önnek csak az a dolga,hogy  feküdjön, pihenjen.

hétfő, péntek: 14.00-22.00 óráig

heti egyszer kb. 45 perc

 

Jelentkezz be itt!


Kúraszerűen- egymást követő 4 napon keresztül.

Végső gyógyulás: néhány hónap

8000 ft/alkalom

 

Négynapos kúra:

28 000 ft/négy kezelés

Andrea

Zen meditáció Joshi Bharattal

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 

Részletes információ itt!

"Zazen" – azt jelenti "csak ülni". Joshi Bharattal megtanulod, hogyan uralkodj saját magad felett.  A meditáció folyamán megtanulsz elengedni, iránytítani  az agyad és az érzelmeid, így a mindennapokban sokkal sikeresebb lehetsz a munkahelyeden és a családodban. A konfliktusok többsége ugyanis éppen abból keletkezik, hogy az emberek feje mindenfélével tele van és az állandóan "működésben" lévő agy és érzelmi központok kisülnek időnként.

Mindenre; önismeretszerzés, nyugtató hatású, javítja a kedély állapotot, a pszichés állapotot, a koncentrálóképességet, segíti a rossz szokásoktól való megszabadulást, célorintálttá tesz és frissíti az agyat, így az egész testet, szellemt és a lelket.

péntek 17.00-20.00 óráig vagy szombati csoport: 10.00-13.00

 

Jelentkezz be itt!

 

A meditáció technikája alapszinten kb. 1 hónap alatt elsajátítható, majd következik a meditáció gyakorlata, amely egyre mélyebb meditatív állapot elérését teszi lehetővé, amelyet bármikor, bármilyen helyzetben felhasználhatsz és gyakorolhatsz, akár sorban állás közben.

29 000 ft/fő/ alapkurzus    4X3 óra

Joshi Bharat

Védikus asztrológia

 

A védikus asztrológia azt mondja, hogy a nők nagyon kemények belül, mindent kivárnak,  a férfiak nagyon kemények kívül. A fő dolog minden kapcsolatban, hogy a nő kemény belseje sose ütközzön a férfi kemény külsejével.

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 

Részletes információ itt!


 Mindenki ugyanazt a 120 évet csinálja most végig, de én a Vénusz korszakban vagyok , te pedig lehet, hogy éppen a  Jupiterben. A védikus asztrológia olyan , mint az időjárás jelentés, megmondja, hogy holnap esni fog az eső, vigyél magaddal esernyőt, de azt már te döntöd el,  hogy meg akarsz-e ázni, vagy tényleg magaddal viszed azt az esernyőt. A védikus asztrológiával immár 20 éve foglalkozó Ádám megkérdezi a születési dátumodat, a helyet és a személyes adataidon kívül a világ állásával árnyalja  a képet.

Párkapcsolat, gyerekszületés, anyagi helyzet, sorsbéli bizonytalanságok, egészségügyi kérdések, döntéshelyzet, földrajzi behatárolás, esküvő előtt stb. iránymutatás a személyes és családod , a világ asztrológiai képeltének elkészítésére Ádámtól, aki 15 évig élt Indiában. . Az indiai asztrológia nem azt mondja meg, hogy mi lesz jó vagy rossz, hanem, hogy mi lesz könnyű vagy nehéz. A könnyű korszakban azokkal találkozol, akikkel éppen akkor kell,a nehézben pedig ötször annyi telefonálás kell egy-egy ügy elintézéséhez, mint előtte a könnyű korszakban ugyanahhoz. Azt már te döntöd el, hogy végigcsinálod vagy egy másik irányt választasz.

Kedd: 14.00-22.00

 

Jelentkezz be itt!14.990 Ft /alkalom

Ádám

Nézd meg a róla készült filmet itt!

 

Olvasd el a róla készült cikket itt!

 

Nézd meg Ádám képgalériáját itt!

Sorsszám-elemző kurzus Joshi Bharattal

1. Alapfok

2. Középfok

3. Felsőfok

 

 

Bejelentkezés:
katt ide!

 

Részletes információ itt!


1. 2X6 óra - Numerológia önismeretre

Az alapfokú tanfolyamon Joshi Bharat megtanítja Neked a numerológiához szükséges alapfokú információkat. A 2X6 órás tanfolyam elvégzése után képes leszel magad megismerni a számok tükrében, tisztában leszel azzal, hogy mások milyennek látnak, hogy valójában te mit gondolsz saját magadról,  amely hozzájárul önismereted javításához.

2. 4X6 óra Numerológia - szórakoztatásra

A középfokú tanfolyamon Joshi Bharat megtanítja Neked a numerológiát olyan szinten, hogy már nemcsak magadat tudod elemezni, hanem a barátaidat is. Meglátod, hogy azonnal bármelyik társaság középpontjává válhatsz, amikor elemzed a baráti házaspárokat. Ez persze még nem felelősségteljes szakemberi elemzés, de szórakoztatásra kiváló.

 

3, 6X6 óra Numerológia – hivatásként

 

Joshi Bharat megtanítja Neked a numerológiát úgy, hogy szakemberként már másokat is elemezhetsz, akár a hivatásoddá is válhat.

Akár önismeretre, akár a barátok szórakoztatására, vagy hivatásként választod a numerológiát, nagyon sok örömet hoz be az életedbe. Egyszer csak rádöbbensz, hogy mi zajlik benned és körülötted.

A kurzusról Joshi Bharat aláírásával kapsz oklevelet a Yantra Centrumtól.

Figyelem! A kurzusok csak egymást követő sorrendben végezhetők!

szombatonként  9. 00- 15.00

Péntekenként   12.00-18.00

2X6 óra – önismeretre, 4X6 óra szórakoztatásra, 6X6 óra hivatásra

 

Jelentkezz be itt!

Alapfokú:    2 000 ft/óra (24 000 ft/kurzus)

Középfokú: 2000 ft/óra (48 000 ft/kurzus)

Felsőfokú:   2000 ft/óra (72 000 ft/kurzus)

Joshi Bharat

Erősítsen a születésköved!

 

Rendeld meg itt!

A születésed helye és ideje nem volt véletlen. A sorsútszámod meghatározza a lehetőségeid, irányt mutat, hogy jó vagy rossz úton haladsz-e. A születésköved rezgései erősítik a jó irányt, harmonizálják a személyiséged és nyakadban hordva arra emlékeztetnek, hogy törődj magaddal és a sorsoddal. Kiváló egyedi ajándék gyermekszületésre, barátnőnek, családtagoknak, gyerekeknek.

A szanszkrit bölcsek már ötezer évvel ezelőtt megtapasztalták, hogy az egyes sorsszámok energiáit támogatják bizonyos kristályok rezgései. A kilenc karakterhez kilenc csillagot és kilenc drágakövet társítottak. Ezek a Születéskövek képesek felerősíteni benned az adományként kapott jó tulajdonságokat. Minden Sorsszám "jó" szám. Valamennyi karakter megtalálható benned is, de az egyéni sorsszámod mutatja meg, milyen fontos feladattal érkeztél a Földre. A Sorsszámoddal rátalálhatsz eddig rejtett képességeidre is.

Kérd sorsszámod, a férjed, gyermekeid, feleséged, barátaid  sorsszámát a születési dátum alapján!!!!

itt!

Rendeld meg születésköved és az ajándékozott-születéskövetét  itt!

 

9900 ft/ születéskő

(ezüstlánccal: 12.500 ft/lánc születéskő medállal)

Születéskő megrendelés itt!

Sorsút-elemzés kártyával

 

Bejelentkezés: katt ide!

 

Részletes információ itt!

A kártya nem hókuszpókusz, csupán egy eszköz. Eszköz arra, hogy magadról elgondolkodj, hogy a  problémás egészségügyi, élethelyzetbeli, párkapcsolati vagy egyéb gondodból megtaláld a kiutat, ha elakadtál. Judit instrukciókat ad, hogy miként húzz és hova rakd a kártyákat, melyek üzeneteket hordoznak a sors utaddal kapcsolatban. Nemcsak magunknak, magunkról, hanem családtagjaikról is kérdezhetünk.

Tehetetlenség egy döntésnél, kilátástalanság, önismeret, párkapcsolati kérdések, megakadás egy problémában stb. A kártya olyan, mint egy tükör megmutatja, mi van a felszín alatt, mi az, amivel foglalkozni kell ahhoz, hogy egy helyzeten változtatni tudjunk. Megmutatja a lehetőséget és a várható eredményt is. Akár párkapcsolatról, akár egészségügyi témáról, akár pénzügyi helyzetről van szó a kártya témától függetlenül képes a jelen és a jövőben várható eseményekről képet adni.

hétfő, csütörtök 14.00-22 óráig.

 

Jelentkezz be itt!

kezdeti fejlődéshez:

1 hónap hetente egyszer

15 000 ft

/alkalom

Judit

 

Nézd meg a róla készült videót, itt!

 

Nézd meg a róla készült képgalériát itt!

Fűszermágia - Konyhatündér és háziséf tanfolyam

Edd meg, amit főztél, fűszercsomagot kapsz ajéndékba


Jelentkezz be itt!

 

Részletes információ itt!

A kurkuma gyulladáscsökkentő és javítja a szemet, a csili immunerősítő, tisztító hatású, míg  a cardamon felpörgeti az anyagcserét, fogyasztó hatású. Ne szedj mindenre gyógyszert, főzz úgy otthon, hogy a családod ne legyen beteg. A tudatos fűszerhasználat ugyanis megelőzi a betegségeket. A család egészsége pedig a nő felelőssége. Ha szingli vagy, akkor is vedd kezedbe a fakanalat! Pasifogó recepteket tanulhatsz Csillától celebvendégei segítségével. Ha pedig pasi vagy tiéd a tűzhely. Tudod, ha egyszer egy férfi fakanalat vesz a kezébe, a legjobb vacsit rittyenti.

Önbizalomnövelő, javítja az egészséged az egészséges táplálkozás és fűszerhasználat elsajátításával. Jó társaságban tölthetsz el néhány órát. Vidámabb, felszabadultabb, sikeresebb leszel.
Gyors, könnyen elkészíthető, egészséges ételrecepteket és trükköket tanulsz meg, így egészségesebb lesz a családod, elbűvölöd  a barátaid. Amit megfőzöl, haza is viheted.

Amit főztél hazaviheted és Yantra fűszercsomagot kapsz ajándékba!

Konyhatündér és háziséf alaptanfolyam

 

Jelentkezz be itt!9.00-13.00 óra

1X4 óra Szombat

 


Konyhatündér és háziséf középfok

Szombat 9.00-13.00 óra

4X4 óra

Alap:

1X4 óra            2450ft/óra (9800 ft/ 4 óra)

 

Középfok: 4X4 óra

2250 ft/óra
(36 000 ft/16 óra)


 

Csilla

Yantra füvesasszony - Kandász Andreával

 

Jelentkezz be itt!

 

Részletes információ itt!


Kandász Andrea  a nagytudású bükki füvesembertől, a 87 éves Szabó Gyuri bácsitól tanult és tanul. Konzultációin   belgyógyász orvossal konzultálva javasolja a gyógyító füvek és a modern orvostudomány közös eredményeit. Allergia, meddőség, szexuális panaszok, fertőzések, pajzsmirigyprobléma, depresszió, pánikbetegség, fáradékonyság,  menopauzás tünetek, vérnyomásproblémák, bőrhibák, duzzadt lábak, párkapcsolati problémák stb.

Hétfő:
14.00-20.00

Kedd:
14.00-20.00

 

Jelentkezz be itt!

6500 ft /konzultáció

Kandász Andrea

Yantra Gyógyító fűszerek - Fűszerek


Gyógyító gyógyteák

A Bükkben élő füvesember családja már évszázadok óta gyógynövények gyűjtésével foglalkozik. A 87 éves Gyuri bácsi mindenféle bajra azonnal sorolja a megoldást és a gyógyítrt.

A Yantra Centrum szakértője, Kandász Andrea tőle tanul.
Az orvosi terápia mellett és prvenciós céllal alkalmazott terápia. A cukorbetegség, meddőség, pajzsmirigyproblémák, elhízás, magas vérnyomás, keringési problémák, magas koleszterinszint, asztma, allergia és egyéb problémák ellen gyógyír.

Időpontkérés egyénileg

 

Jelentkezz be itt!

1900 ft
/csomag/
havi -3 havi adag
Kandász Andrea

A világ legerősebb szabadgyök-gyilkosa, vagyis az ANTIOXIDÁNS BOMBA!!!! a Yantra Centrumban


Jelentkezz be itt!

 

Részletes információ itt!

 

Rendeld meg itt!

Próbáld ki! Itt!

A rákot okozó szabadgyökök, a  cukorbetegség,az anyagcserezavar, az álmatlanság, a reflux, a savtúltengés ellen a megoldás az antioxidáns-bomba! A Yantra Centrumban kapható alaszkai vörösáfonya a világ ma legmagasabb szabadgyök-ölő képességgel rendelkező antioxidáns bombája. Hogy miért? Alaszkában fél évig süt a nap, fél évig pedig sötét van. Hát ezért. Az alaszkai áfonya megtanulta raktározni az értékeit. A fotoszintézise és a hatása ezért egyedülálló a világon!!!! Természetes tarolint tartalmaz, így sportolás előtt 20 perccel bevéve növeli a teljesítményt. Az anyatej 60%-a tarolin. Ha 5 napig iszod reggelente, biztosan rászoksz.

Szabadgyökölő képessége a legerősebb a világon ma ismert természetes anyagok közül. Odavándorol, ahol a  legtöbb szabadgyök található a szervezetben. Cukorbetegeknél rövid idő alatt rendezte az inzulinszintet. Jótékonyan hat az anyagcsere folyamatokra, álmatlanságra, savtúltengésre,  a refluxra, csökkenti a koleszterinszintet, megszüntetheti az allergiát, megteremti a savbázis-egyensúlyt, növeli a sportteljesítményt. (20 perccel sport előtt ).

Alkalmazása:

Minden reggel , lehetőleg éhgyomorra,  egy tasak.

 

Javasolt gyakoriság :  napi 1 adag (zacsi), reggel, éhgyomorra

 

 

Időpont: :  ingyenes előadás keddenként 17.00-20.00 Yantra Centrum

 

Jelentkezz be itt!

570 ft/nap/ adag 

(16 990 ft/hónap/ 30 napos adag)

Ferenc

Az Élet molekulája a Yantra Centrumban


Részletes információ itt!

 

Rendeld meg itt!

Próbáld ki! Itt!Az orvostudomány megállapította, hogy a szervezetben csupán 19 éves korig keletkezik nitrogén-oxid. Ez azért probléma, mert ez felelős a vér hígításáért, így mindenkinek egyre sűrűbb lesz a vére, így jelennek meg a keringéssel kapcsolatos problémák: stroke, agyvérzés, infarktus, trombózisok, lerakódások az erekben. A Nitro fix felhigítja a vért , csökkenti a vérnyomást, több oxigént és tápanyagot juttat el a szervekhez, jótékonyan hat a légcserére.

Az Élet molekulájnak hívják, a noninövény kivonatából készül, az izmokban az ingerületátvivő anyag.  Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, fájdalomcsökkentő, sejtmegújtó, reumás panaszokra, fekélyekre, pattanásokra, érszűkületre, viszerekre, csökkenti a vérnyomást, daganatos megbetegedéseknél.


 

Javasolt gyakoriság:

Naponta napközben 2-3 alkalommal 3-5 csepp a nyelv alá.

 

Időpont: 
ingyenes előadás keddenként 17.00-20.00 Yantra Centrum

 

Jelentkezz be itt!

4990 ft/üveg Ferenc

Növényi Botox

a Yantra Centrumban

 

Rendeld meg itt!

Próbáld ki! Itt!


A Hévízi tó  a világ legnagyobb természetes termáltava, a világon egyedülálló. A sokszázmilliós tőzeg asványi anyagokban rendkívül gazdag. A belőle készülő és más modern anyagokkal ötvözött rendkívül bőrbarát krémek az érett bőrt újjávarázsolják, a serdülőkori érzékeny bőrt pedig regenerálják. A fiatalító szérumot növényi botoxnak is hívják, mert a Yantra Szalonban kapott speciális masszázs segítségével a bőrbe juttatott hatóanyagok a botox eredményit idézik, miközben nincs szúrás és minden anyag természetes.


 

Az érett bőrt megfiatalítja, a fiatal bőrt megnyugtatja. Főként prevencióra, a ráncos, pettyhüdt bőr fiatalítására, a fiatal,  de zsíros bőr regenerálására ajánljuk . A különleges, egyedi sorrendben bejuttatott linolinsav és növényi botox nemcsak a bőrt, hanem a lelket és a testet is újjávarázsolja.


 

Havonta 1-2 alkalom a szalonban,

napi rendszerességgel otthon a Yantra szalonban vásárolt hazavihető termékekkel.

 

kedd: 12.00-18.30

 

Jelentkezz be itt!


 


 

Növényi botox kezelés és masszázs: 
19900 ft/alkalom

Bőrregeneráló  kezelés Hévízi ásványokkal és masszázs:  
9900 ft/alkalom

Serdülőkori bőrregenerálás hévízi tőzegásványokkal és masszázs:  13 900 ft/alkalom
Timi

Jóga + kismama jóga

 

Jelentkezz be itt!

 

Rendeld meg a jegyed itt!

 

Részletes információ itt!


A jóga megelőző és gyógyító tudomány. A mindennapok nehézségei feszültségeket hoznak létre a testben és az elmében egyaránt, s ez szorongást, depressziót, nyugtalanságot és néha pedig dührohamot vált ki.

A jóga gyakorlása serkenti és képes megváltoztatni az érzelmi állapotot, az aggódást bátorsággá, a határozatlanságot és gyenge ítélőképességet pozitív döntőképességgé, az érzelmi bizonytalanságot önbizalommá és lelki egyensúllyá alakítja át. Megnöveli az immunsejtek számát, korrigálja a testszerkezetében kialakult deformitásokat, tisztítja a a testet behálózó energiacsatornákat, így biztosítod a testedben munkálkodó életerő, a prana áramlását. A cél, hogy a  légző rendszer a lehető legjobb módon működjön, ez magával vonja a keringési rendszer jobb működését, ami viszont az emésztés és  a kiválasztás folyamataira is kedvezően hat.

kedd:
18.30- 20 00,

csütörtök:
18.30-20.00

Kismama jóga babákkal 3 éves korig:

kedd
10.30-12.00, csütörtök: 10.30-12.00 ig


Jelentkezz be itt!


Javasolt gyakoriság:

Heti 2 alkalom + otthoni gyakorlás

2000 ft /alkalom/ 1,5 óra

 

5 alkalmas bérlet: 8900 ft

10 alkalmas bérlet: 17900 ft

 

Barátnős-barátos vagy házaspár:  -jegy: 1650/fő (3300 ft / 2 fő)

5 alkalmas bérlet: 1550 ft/fő (15500 ft/2 fő)

10 alkalmas : 1490 ft/fő (29 800 ft/2 fő)

 

Csoportos jelentkezés esetén további kedvezmények.

Egyéni megbeszélés alapján.

Timi

Ajurvédikus masszázs (kb. 1,5 óra - 90 perc) + vastu

 

Jelentkezz be itt!

 

Részletes információ itt!


Ajurvéda teljes életfilozófia.

Testünk tudja mi a jó és mi a rossz, és ha engedelmeskedünk a velünk született hajlamnak, ki fog derülni hogy minimális erőfeszítéssel megteremthetjük magunkban az egyensúlyt.

Az ajurvédikus kezelés során Timi meghatározza az egyéni alkatot, testtípust, felméri a testben zajló túlműködéseket és alulműködéseket.

A testtípusnak (prakritinek) megfelelő olajjal masszírozza be a testet, a masszázs mozdulatai a testben munkálkodó öt vájut (szelet) segíti, amelyek a testben végbemenő minden mozgásért felelősek ez által irányítva az egész szervezet működését. Masszázs közben kezeli a főbb marma pontokat, amelyek fontos szerepet játszanak az életerő, a Prána áramlásában. Timi táplálkozási, otthon berendezési tanácsokat ad, illetve javasolja  a megfelelő testgyakorlatokat és légző gyakorlatokat.

Megelőzésre, betegségek gyógyítására, keleti orvoslás, amely az élet minden területén megoldást keres a problémákra.

kedd: 12.00-18.30

 

Jelentkezz be itt!

 

Személyenként változó, de már az első kezelés után mindenki érzi méregtelenítő, nyugtató, harmonizáló hatását, fokozza  a boldogságérzést.

 

11900 ft / 1,5 óra Timi vagy Ádám

Vastu tanácsadás

 

Jelentkezz be itt!

 

Részletes információ itt!


 

Ha a földenergiáknak, égtájaknak, rezgéseknek megfelelően rendezed be a lakásod, építed a házad, akkor nemcsak a lakásod, hanem a saját és családod egészségét is megőrzöd. Egészségmegőrzés, pozitív energiák bevonzása, földrezgésektől feltöltődés stb.

Keddenként helyszíni felméréssel vagy tanácsadás a Yantra Centrumban

 

Jelentkezz be itt!

 


25.000 ft + helyszíni kiszállás, ha kell Ádám
vagy Tímea

Fogyókúra, dietetika

 

Jelentkezz be itt!

Kismama és meddőségi tanácsadás

 

Jelentkezz be itt!

 

Részletes információ itt!

 

 

A Yantra Központban a Szülőszoba című műsorból ismert hiteles szakemberek segítik a nők anyává, a párok családdá válásának folyamatát tanácsadással. Tudtad-e , hogy bizonyos természetes trükkökkel akár a  gyermeked nemét is befolyásolhatod? A meddőség sokszor egy-egy apró életmódváltással is kiküszöbölhető, megoldható. Ebben segítenek, az orvosokon kívül,  az ayurvédikus, dietetikus, homeopata, kineziológus, családállító , jógás, masszőr , prana nadi  és egyéb szakemberek….

Családtervezésnél, várandós állapotban és a szülés utáni időszakban segíti a családokat természetes megoldásokkal, tanácsadással. Meddőség, családtervezés, szüléstől való félelem,  szülés utáni depresszió és más problémák kiküszöbölésére, megoldására. A nőgyógyászati, szülészeti szakember állapotfelmérést végez, majd elirányít ahhoz a Yantra Centrumos szakemberhez, akinek segítségével Te megoldod a problémád.

Hétfő:
14.00-20.00

 

Jelentkezz be itt!

 

1 alkalom , majd a megfelelő szakemberrel a terápia problémamegoldó folytatása

9900 ft/1. tanácsadás,
majd a megfelelő szakember  árai

Pajzsmirigy konzultáció

 

Jelentkezz be itt!

 

Részletes információ itt!

 

A pajzsmirigy rendellenes működéséről a hirtelen hízás, fogyás, a vérben mért magas, vagy alacsony TSH érték, a bőr szárazsága, ingerlékenység, az alulműködésnél a szervezet működésének általános lelassulása jellemző. Speciális vizsgálattal a vérből megállapítható az eltérés.


Javasolt gyakoriság:

igény szerint

 

 

A hormonpótláson kívül azonban a Yantra Centrum szakembere számtalan dologgal, például a táplálkozással, a megfelelő mozgásforma és étrend kiegészítők megválasztásával is serkenti vagy éppen visszafogja az alul- vagy túlműködő pajzsmirigy működését.


 

 

csütörtök délután 14.00-22.00 óráig

 

Jelentkezz be itt!


 

 

12.000 ft/alkalom
Homeopátia
Átváltoztatjuk-szombat!